Traduceri spaniola romana

Cautati traduceri spaniola romana autorizate?

        Deoarece stim cat de importanta este calitatea traducerilor, biroul nostru de traduceri va pune la dispozitie traduceri spaniola romana corecte, exacte si realizate in timp util.

        Va oferim traduceri spaniola romana, traduceri romana spaniola autorizate, legalizate, supralegalizate sau apostilate.

        Suntem fideli clientilor nostri, raspunzand la toate solicitarile.

        Contactati-ne pentru mai multe informatii, nu doar referitoare la traduceri spaniola romana ci si la celelalte servicii prestate de echipa noastra!

        Va stam la dispozitie cu servicii de calitate pentru limba spaniola, una dintre cele mai raspandite si cerute limbi! Pentru traduceri spaniola romana va invitam sa ne contactati!

        Spaniola este cunoscuta ca avand un numar foarte mare de vorbitori nativi, urmand in clasament chinezei mandarine. De asemenea, se bucura de o pozitie secundara in ceea ce priveste numarul de persoane care o studiaza, dupa engleza. Se estimeaza ca, la sfarsitul secolului al XIX-lea, era vorbita de 60 de milioane de persoane, in timp ce astazi este vorbita de circa 500 de milioane de persoane. Este limba oficiala in 21 de tari.

        Din punct de vedere comercial, consumatorii de origine hispanica reprezinta un segment de piata in continua crestere in America de Nord. Populatia hispanica a crescut in numai zece ani cu 60%, iar puterea lor de cumparare a atins, in 2007, 927 de milioane de dolari. Tarile Latino-Americane inregistreaza o crestere economica fara precedent si, deci, devin parteneri comerciali competitivi pe piata internationala. Prin urmare, spaniola, datorita extinderii ei in Americi este una dintre cele mai importante limbi la nivel mondial. Este limba oficiala a ONU, UNESCO si a Uniunii Europene.

Din punct de vedere cultural, spaniola si civilizatia spaniola sunt apreciate pe scara larga datorita personalitatilor marcante pe care le-au avut de-a lungul timpului. Cristofor Columb, arhitectul Antonio Gaudi, celebrii Dali si Picasso, scriitorul povestitor Gabriel Garcia Marquez si mai nou, scriitoarea Isabel Allende. Dintre acestia, nu toti s-au nascut pe taram iberic, dar fiecare a adus culturii spaniole specificul tarii de provenienta, fie ca este vorba despre Columbia sau despre Chile.